Sivut

tiistai 24. tammikuuta 2012

Romantiikkaa ja toimistojuoruja

Kauniit ja rohkeat -otsikot jatkuvat ;)
Keksittiin yhteistuumin niin hyvä läppä, että pakko jakaa se teidän kanssanne:
Joo, me mennään naimisiin viikon päästä pikkulauantaina.
Joo, me mennään naimisiin ja ollaan yhdessä, yhdessä aina!
Mulla pyöri toi biisi päässä ja harmittelin, kun keskiviikko ei rimmaa. Siippa sitten keksi tuon pikkulauantain :D

Eilen jo kerroin töissä aika monille, koska ei tää mikään salaisuus ole, paitsi mun vanhemmilta ;) siks en voi poustata tätä helmeä facebookiin. Tänään en sit enää päässyt kovin monelle kertomaan, kun melkein kaikki oli jo kuulleet :D Vain yksi eri kerroksessa istuva tyyppi sekä meidän kerroksen pomo, joka istuu yksin omassa huoneessa, olivat säästyneet tiedolta. Ihquu olla onnellisten toimistojuorujen kohteena!

Tänään kävin taas sadisti-hierojalla - terkkuja vaan, jos tulit lukemaan :D
Viime kuussa pohkeet oli jo lähes ookoo, mutta nyt on tullut pahasti takapakkia. Syitä voidaan hakea spinningistä, juoksumatosta, jumpista ja liukkaista talvikeleistä. Mä olen kyllä kiltisti venytellyt niitä päivittäin, muttei mikään venytys maailmassa riitä, jos rasitus on jatkuvasti liian kovaa. Pohkeet vois tykätä reippaasta laihtumisesta, kun sit niillä olis vähemmän painoa kannateltavana... Epätoivoisesti koitan hakea laihismotivaatiota vaikka kipeistä pohkeista, kun ei muualta tunnu löytyvän riittävästi ;)

2 kommenttia:

  1. 1.2 ?? :) Huisin jännää !!

    Juu, nuo otsikot suorastaan vetää tänne lukemaan, sun kannattaa kysellä Kaunareiden suomennustiimistä duunia. pääsisit sinne ihan varmasti keksiin jaksoille nimiä :D

    VastaaPoista
  2. Tuollaisen toimistojuorun kohteena on mukava olla :).

    VastaaPoista