Sivut

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Talvi jatkuu...

...ja jatkuu ja jatkuu vaan... Bussit on myöhässä lumen/loskan takia ja se hidastaa kävelyäkin, työmatkat kestää tavallista pidempään, illalla ehtii kotiin myöhemmin, kiukuttaa, ulkona on aina pimeetä, väsyttää, olen ajautunut taas juomaan 4 kuppia kahvia päivässä, illalla en saa unenpäästä kiinni, paitsi joskus seiskan aikaan saisin kyllä, mutta sehän vasta pistäiskin unirytmin sekaisin! Että tämmönen viikko menossa. Jännä, miten erilaisia eri viikot on ;)

Onneks mulla on taktiikka valmiiksi pohdittuna ja muistiin kirjattuna:

Pitää takoa, kun rauta on kuumaa - ja bodata, kun rauta on kevyttä :D
Jollain viikolla jaksan ja haluan treenata vaikka päivittäin - ja se on ihan OK. Lepopäiviä pitää olla säännöllisesti, mutta eikö ole luontevampaa treenata silloin, kun huvittaa ja levätä silloin, kun väsyttää? Kyllä niitä väsyneitä viikkojakin tulee yhtä varmasti kuin veroja joutuu maksamaan ja silloin on parempi valua kotona kuin lähteä salille venkoilemaan.

Nyt on sit se väsynyt viikko. Loppiaisen jumppaputki vaatii veronsa. Maanantai oli ihan suunnitelman mukainen lepopäivä ja eilen kävin duunin salilla polkemassa pyörää (51 min, keskisyke 145) sekä vääntämässä vähän vatsoja ja punnerruksia. Olen erittäin tyytyväinen siihen, miten kevyttä oli tehdä 5*15 naisten punnerrusta. Selvästi penkkitreenit vaikuttaa! Tänään taidan jättää salin väliin ja tehdä vain leuanvetoharjoituksia kotona. Jos ei irtoa montaa oikeeta leukaa niin otan kumpparin avuksi :) Hullu Katti on väsynyt eli jättää salin väliin ja tekee vain leukoja kotona... Joku muu vois vaan maata sohvalla ;)

Jeij, jo 8 vastausta Urkintalomakkeeseen tullut! Ja lisää tietenkin toivon tulevaksi :)

1 kommentti:

  1. Oikeessa oot, ei näy Google Readerista mitään merkintöjä. Aika laiskasti mäkään jaksan kommentoida, mutta lukemassa päivittäin loikin kuiteskin.
    Totta, kommentit on kivoja-muttei pakollisia ja niitä tulee välillä tekstarilla ja facessakin :)

    Koita kestää vielä hetki, kyllä se kevät taas tulee :)

    VastaaPoista