Sivut

maanantai 2. tammikuuta 2012

Uudenvuodenlupaus

Tänä vuonna lupaan olla lempeä itselleni ja elää sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia edistävällä tavalla.
Esimerkkejä: Terveellinen ruokavalio edistää fyysistä hyvinvointia. Henkistä hyvinvointia ei todellakaan edistä se, että kiduttaa itseään kieltäytymällä kaikista herkuista - vaan eipä edistä morkkikseen asti sikailukaan. Kohtuus, kohtuus... Liikunta edistää sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia, mutta niin tekee riittävä lepokin. Kohtuus jälleen... Itsensä hemmottelu hieronnalla, kampaajalla, jalkahoidolla, uusilla hyvin istuvilla vaatteilla jne. edistää hyvinvointia, kunhan pysytään budjetin sallimissa rajoissa. Kohtuus kaikessa siis :) Henkistä hyvinvointiaan voi edistää keskittymällä siihen, mistä pitää ja unohtamalla sen, mistä ei pidä (itsessään, omassa elämässään, tekemisissään ja kaikessa).


Bodybuilding.comin 10 Tips To Keep Your New Years Resolutions Going Strong!

1. Set Deadlines
2. Don't Set Resolutions For Too Many Areas Of Your Life
3. Tell Someone
4. Keep A Resolution Journal
5. Set Your Rewards Now
6. Imagine Yourself At Your Resolution
7. Partner Up
8. Get Help
9. Take Pictures
10. Find Replacement Activities

Mitenkäs noita vois soveltaa...

1. Miten mun lupaukselle voisi asettaa deadlinen? Ideoita?
2. Joku vois ajatella ton olevan liian kaikenkattava lupaus, mutta mun kohdalla väittäisin sen olevan OK, koska tavoite ei ole liian kaukana millään suunnalla.
3. Kerron teille nyt tässä.
4. Pidän tätä blogia.
5. Eiköhän se hyvinvointi itsessään ole paras palkinto!
6. ...mmm...mmm...mmm... Tehty ;)
7. Mun lupaus ei ole kovin konkreettinen, joten en varmaan voi sen kummemmin sitä kaverin kanssa toteuttaa, muuten kuin haastamalla kaikki lukijat mukaan.
8. Jos en ole saanut painoa tippumaan siihen mennessä, kun mun nykyinen salikortti loppuu elokuussa, vaihdan Elixiaan tai Satsiin ja ostan sieltä PT palveluja. Tää on vähän niinkuin pelote/rangaistus, koska noi salit on kauempana ja toi tulis paljon kalliimmaksi kuin mun nykyinen sali ;)
9. Eiköhän noita tule otettua, kun on tähänki asti tullut.
10. Tää on mulle vaikee ja ikuinen työsarka. Ei ole helppoa keksiä jotain yhtä halpaa, nopeaa ja tehokasta kuin levy Fazerin sinistä ;) Ideoita otetaan vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti