Sivut

lauantai 18. elokuuta 2012

27 pistettä

Sen verran saatiin molemmat tänään Matka-Vekka Open kisassa. Suuri ero oli siinä, että mä olin iloinen ja koin pelanneeni hyvin, kun taas siippa oli naama näkkärillä surkean pelinsä takia.
Meidät oli laitettu eri ryhmiin, mikä oli ihan ok vaihtelua näin kerran kesässä, mutta kyllä yhteistä harrastusta on kivempi harrastaa yhdessä kuin tuntemattomien seurassa!

Aamupala ja vaihteeksi vähän isompi kahvi :D

Lounas klubilla ennen kierrosta:

Golfeväät söin kierroksen puolivälissä:


Tällä kertaa ei tarvinnut tän enempää sapuskaa, kun oli se lounas just ennen kierrosta. Golfleivässä tykkään käyttää Floran sijasta Creme Bonjouria, koska se pysyy miellyttävämpänä, vaikka leipä ehtis vähän lämmetäkin ja siitä tulee myös vähän makua (tällä kertaa käytössä ruohosipuli, 15%). Tässä leivässä on myös mukana mun vikat siivut Salaneuvosta. Siipan suosikki Oltermanni ei musta maistu miltään, muttei tää Salaneuvoskaan enää leivästä erotu, vaikka paljaaltaan maistuukin hyvältä. Ei taida kannattaa ostaa lisää.
Metukkaa ja suolakurkkua tykkään laittaa, koska niiden tuoma vesi ja rasva saa leivän menemmän alas helpommin ja suola taas helpottaa juomista. Tänä kesänä ei ole niin kuuma ollutkaan, että juominen olis ollut varsinainen ongelma, mutta helteellä on vaikeeta juoda riittävästi ja saada se neste vielä imeytymäänkin. Nestehukka ja vatsassa hölskyvä vesi voi hiukan haitata peliä ;)
Valmis leipä kääritään puoliksi talouspaperiin sopivasti valmiiksi syömistä varten ja pakataan kovaan Tupperwareen, ettei se rähjäänny reissussa.

Iltaruoka: Harakanpesän nokikana oli niin hyvää, että syötiin sitä jo toisen kerran tällä viikolla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti