Sivut

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Aamusali & iltalenkki

Sitä kai "pitäis" tehdä aamuaerobinen ja käydä salilla illalla, mut ei kai se haittaa, jos tekee toisin päin? Tärkeintä on, että tekee jotain :) Siipalla kun oli sovittuna sulkapallo vasta 20:30 enkä mä uskaltanut jättää salia niin myöhään, jos vaikka väsymys iskee. Ei kuitenkaan iskenyt, joten kävin lenkillä ihanan raikkaassa illassa :) Tein pitkästä aikaa askelkyykkyjä (5*40 askelta) ja lopussa intouduin vielä hölkkäämäänkin, jos vaikka näkyis isompi vaikutus Omegawave-mittauksessa huomenaamulla. Keskisyke oli 140 ja kesto 1h 1min.

Golffiakin oli varattuna tälle päivälle, mut peruutettiin se, kun keli oli mitä oli. Eilen saatiin kuitenkin pelata mahtavassa auringonpaisteessa, joten tänään ei ollut ihan pakko päästä kentälle.

Tokavika päivä valokuvaruokapäiväkirjaa ja vihdoinkin vaihtelua aamupalaan! Ellei siis erilaisia kahvikuppeja lasketa ;) Tänään join Las Vegasin Luxor hotellin matkamuistokupista. Yllätyin itsekin, kun tajusin, miten paljon iloa mun eri kahvikupit mulle tuo. Mulle ei todellakaan sopis, että kaikki olis samaa sarjaa, vaan sekalaiset eriparikupit on parhautta :D

Aamupalana oli siipan tekemä nakkimunakas, joska ei pysynyt kasassa vaan näytti omituiselta sekameteliläjältä lautasella, mutta maistui tosi hyvältä. Esteettisistä syistä siis kuvassa pää-raaka-aineet ;)

Ostin salin automaatista pienen palaripatukan, etten ostaisi kaupasta tyhmyyksiä ;)

Välipalaksi rahkaa mustikoilla ja makeutusaineella, kun ruoka oli vasta aika myöhään...

Ruokana oli siipan tekemää erinomaisen MAUkasta lihamakaronilaatikkoa extra-lihalla :D eli laatikkoon meni 1200g jauhelihaa ja 600g makaronia (raakapainot)


Tässä välissä kävin siellä lenkillä ja sit söin vielä lisää makaronilootaa. En ottanut kuvaa. Samalta se näyttää edelleen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti