Sivut

perjantai 31. elokuuta 2012

Boulevard Social

Oltiin tyttöjen kanssa syömässä Boulevard Socialissa. Suosittelen. Ruoka oli lähes vaarallisen maukasta ja mikä tärkeintä, sitä oli riittävästi ;)
Vaikka me yritettiin jokainen tilata erikseen omat ruokamme niin sosiaalista syömistä edistävät helposti jaettavat ja eri aikaan pöytään saapuvat annokset nöyrryttivät meidät wanna-be kapinalliset ja ainakin minä päädyin maistamaan ihan jokaista laatua, jotka kaikki olivat toinen toistaan herkullisempia! Paitsi jälkkärit oli jokaiselle erikseen ja mun pekaaninpähkinäpiirakka / peacan pie (sic) oli sekin vähintään yhtä erinomaista kuin illan kohokohdiksi nimetyt lampaat.
Ainut väestöryhmä, jolle tätä ravintolaa ei voi suositella, ovat kirjoitusvirheiden takia ruokahalunsa menettävät kielipoliisit. Itse ostan kyllä mieluummin ruokaa kokilta, joka osaa kokata, muttei kirjoittaa kuin kokilta, joka osaa kirjoittaa, muttei kokata :D
Aloin jo heti haaveilla Farangin ja Gaijinin tarjonnan maistelusta... Nekin pitää varmaan ensin koeponnistaa tyttöporukalla ennen kuin päätän, mihin näistä kolmesta raahaan ennakkoluuloisen siippani ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti