Sivut

tiistai 14. elokuuta 2012

Murkinat mallilleen

Runsaan liikkumisen lisäksi lomalla tuli myös syötyä runsaasti. Paluu toimistorotan elämään vaatii myös paluuta järkevämpään ruokailuun. Näppiksen hakkaaminen ei valitettavasti kuluta läheskään yhtä paljon calleja kuin golfpallon hakkaaminen, vaikka juuri näppistä hakatessa tekis mieli syödä koko ajan ja vaikka mitä, kun se ei ole niin kivaa ;)

Tajusin vasta, kun Mappe sen sanoi, että oikeestaan mä postailen paljon kuvia itsestäni sen takia, että itse tykkään nähdä kuvia muista bloggaajista. Samaa logiikkaa noudatellen vois kuvitella, että monet tykkää nähdä kuvia muiden murkinoista, koska he itse postaavat paljon kuvia omista sapuskoistaan?

Siispä nyt alkaa viikon mittainen kuvaruokapäiväkirja, jonka avulla pyrin eroon närpsimisestä ja muista hölmöistä loman aikana oppimistani pahoista tavoista. Viikon ajan otan kuvan mun jokaisesta ateriasta ja postaan päivän ateriat tänne illalla. Tunnetustihan ruokapäiväkirjan pitäminen vähentää syömistä - ei viitsi närpsiä vähän väliä jotain, kun sit se pitäis jaksaa dokumentoidakin. Lisäksi syödyn ruokamäärän (ja laadun) julkinen tunnustaminen vois saada aikaan painetta tehdä järkeviä valintoja ;)

Tästä lähtee! Aamupala: Kaurapuikulaa Floralla, kalkkunaleikkeellä ja kananmunalla sekä maitokahvia ja sitruunamehulla maustettua vettä:

Lounas: Eurestin spagettia, salaattia, rasvatonta piimää, banaanin söin pari tuntia myöhemmin kahvin kanssa:

Välipala: Erkku ja Muksu, kuvattu aamulla kotona, syöty töissä:

Iltaruoka: Kokkikartanon broilerikiusaus & kump.


Tässä välissä kävin salilla hinkkaamassa yläkroppaa. Vähän harmitti olla sisällä näin kauniina päivänä, mutta mun jalat ei suostuneet lenkille ja kädet taas hinku bodaamaan pitkästä aikaa. Ja hyvä oli, että menin, sillä salilla oli ihanaa :D eli tosi hikistä ja hyvä tuntuma lihaksissa ja oma peilikuva miellytti ja fiilis oli satavarma, että tavoitteet on tehty ylitettäviksi!

Iltapala: (vesilasi unohtui kuvasta)

3 kommenttia:

  1. Kelpais miulekin, nam nam. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä tää ruokien kuvaus ;) On aina kiva tietää mitä muut syö ja verrata omiin tottumuksiin!

    VastaaPoista
  3. No mutta JEE! Hyvä, että tää oli hyvä idea :)

    VastaaPoista