Sivut

keskiviikko 22. elokuuta 2012

7 - 7 - 7

Tänään sain sen metsästämäni seiskasuoran :D
Reserves, Fatigue ja Stress arvot oli kaikki parhaat mahdolliset eli 7. 
Pakko korjata edellisen kerran sepustusta, kun olen saanut uutta tietoa. Väitin, ettei seiskasuora kerro mitään kunnosta vaan ainoastaan palautumisesta, mutta se ei pidäkään paikkaansa. Kyllä se jotain kunnostakin kertoo, koska sohvaperunan "cardiac system" ei ole koskaan "ready for any level of activity" vaikka onkin varmasti hyvin levännyt ja palautunut. Eli seiskasuoran saadakseen pitää olla riittävän hyvässä kunnossa ja hyvin palautunut. Toinen asia on sitten se, kuinka hyvä on riittävän hyvä. En mä nyt aerobisessa mielessä missään huippukunnossa ole :)

Seiskasuora oli pienimuotoinen yllätys, sillä eilen ei suinkaan ollut lepopäivä vaan kävin salilla huhkimassa ihan tehokkaasti. Tein penan, ojentajat, olkapäät ja vatsat. Siippa oli taas pelaamassa sulkista eli jouduin penkkamaan sen verran kevyemmin, että pärjäsin ilman varmistajaa. Pitää varmaan lähettää sille kalenterikutsu ens viikolle, ettei se unohda ystäväämme penaa ;)

Tänään kävin lenkillä ja koska jalat on edelleen kipeet, olisin varmaan vaan  kävellyt, mutta seiskasuoran innoittamana piti vähän kuitenkin 'go for it' :D joten hölkkäsin sen verran, että keskisyke oli lopulta 143. Tunnin verran olin liikenteessä ja maksimisyke taisi olla vain karvan yli 170, koska jaloista ei vaan irronnut enempää. Näköjään ne sunnuntaiset mavet ja askelkyykyt oli taas loman jälkeen jotain niin uutta ja ihmeellistä, että tuli maksimaaliset treenikivut. Eka päivä treenin jälkeen oli kipeetä, toka päivä oli pahiten kipeetä ja kolmas päivä on enää taas perus-kipeetä. Huomenna vois jo olla lähes kivutonta ;)

... Katti on IT-alalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti