Sivut

perjantai 10. elokuuta 2012

Mutta toisaalta taas...

Sain Annilta haasteen, kiitos :)

1. The person nominated must share 11 facts about themselves.
2. The person nominated must answer the questions the tagger (the person who nominated them) set for them.
3. The person nominated must choose 11 people to tag (nominate) and create 11 questions for them to answer. Then they must go to their pages and let them know they were nominated! There are no tag backs!

11 faktaa minusta:

Tänään olen laiskotellut koko päivän. Toisaalta ihanaa välillä vaan olla, mutta toisaalta taas ärsyttää, kun en ole saanut aikaan yhtään mitään.
Mulla oli hyvä aikomus mennä tänään Stadikalle, mut en sit kuitenkaan yksinäni saanut aikaiseksi, kun oli niin kylmääkin.
Tykkään kesästä ja lämpimästä, eikä tää kesä oikein ole tuntunut riittävältä. Ei se voi vielä olla ohi, kun ei vielä ole ollut kunnon kesäkelejäkään! Toisaalta taas kauheen kuumassa on paljon raskaampaa golfata, joten siinä mielessä kelit on olleet hyvät.
En pahemmin välitä penkkiurheilusta, koska mulla ei ole juurikaan kilpailuviettiä, jonka voimalla jaksaisin kauheesti välittää lopputuloksesta. Toisaalta on kuitenkin kiva kuulla eri lajien ääniä telkusta. Nyt voi myötäelää olympiatunnelmaa, vaikken varsinaisesti mitään lajeja seuraakaan, ja talvi tuntuu kunnon talvelta vasta, kun telkusta kuuluu hiihtoa ja mäkihyppyä. Toisaalta taas muiden urheilemisen katsomisesta tulee usein hinku päästä itsekin urheilemaan. Muutenkaan en pahemmin välitä katsoa muiden fiktiivistä elämää telkusta vaan elän mieluummin itse oikeaa elämää.
Olen toisaalta-taas-ihminen, enkä oikein osaa muodostaa vahvoja mielipiteitä. Yleensä olen sitten läheisteni kanssa samaa mieltä. Lammas-Katti :S
Noh, on mulla muutama ihan omakin vakaumus: Olen ateisti, mutten fanaattisesti. Jokainen saa mun puolesta uskoa, mitä lystää. En tykkää fanaattisuudesta missään muodossa, enkä ennakkoluuloista, en itselläni enkä muilla. Valitettavasti ihmisluontoon kuuluu suhtautua ennakkoluuloisesti tuntemattomiin asioihin ja ihmisiin, mutta yritän parhaani mukaan järjellä voittaa tuon alkukantaisen vietin.
Kannatan naisen oikeutta aborttiin. En voi käsittää, miten se voi olla laitonta monessa maassa ja miten jossain USA:ssa on abortin vastustajia mielenosoituksiin asti!
Eiköhän siinä jollain laskutavalla nyt tullut 11 faktaa :)

Ja sitten Annin 11 kysymystä:

01 Jos saisit lahjoittaa 10 000 euroa hyväntekeväisyyteen, mihin se menisi ja miksi?
Se on iso raha! Tosipaikan tullen varmaankin tutkisin eri järjestöjä vähän tarkemmin, jotta löytäisin mielestäni oikeasti parhaan, mutta nyt vastaan mutulla WWF. Syy on tietenkin se, että ne auttaa pöröjä. Multa menee joka kuukausi suoraveloituksena 10 euroa Nestorille silakkarahaa, eli olen WWF:n norppakummi. Jos elän todella vanhaksi niin siitä saattaa vielä tulla yhteensä 10 000 euron lahjoitus mun elinaikana ;)

02 Viimeisin opettelemasi uusi asia?
Olisko se nyt sitten jotain sulkapallon peluuseen liittyvää? En muista mitään muuta uutta varsinaisesti opetelleeni. Saksanmatkailuun liittyviä asioita tuskin voi laskea opettelemiseksi, kuten esim express passin hankintaa, Berliinin bussireittejä tai saksankielisiä sanoja...

03 Jos käytät voileivällä leikkelettä ja juustoa, kumpi tulee päälle?
Se kumman laitan vikana. Eli se vaihtelee.

04 Paras kuulemasi elämänohje?
Riittää kun yrität parhaasi. Enempää ei voi kukaan vaatia.

05 Oletko katsonut Tuntemattoman sotilaan?
En ainakaan muista katsoneeni, mutta se nyt ei paljoa tarkoita ;)

06 Ketä ihailet ja miksi?
Tähän mä oon vastannut ennenkin: en ole mikään fanittaja-tyyppi, enkä ihaile ketään ihmisenä, mutta ihailen kyllä monienkin ihmisten saavutuksia urheilussa ja muissakin asioissa.

07 Seuraatko politiikkaa?
Enpä pahemmin. Jonkin verran pysyn kärryillä, kun siippa seuraa ja katsoo paljon ajakohtaisohjelmia telkusta ja mäkin kuuntelen niitä samalla, kun puuhailen jotain pyykkejä tms.

08 Milloin viimeksi sanoit ”rakastan sinua”?
Tänään :)

09 Missä koet olevasi erityisen onnistunut? Entä epäonnistunut?
Aika paha! Tämmöset kysymykset saa mut aina angstailemaan, että pakkohan mun on keksiä jotain syvällisempää kuin penkkipunnerrus ja painonpudotus. Vaikka ne sopiikin tän blogin teemaan niin pitäishän ihmisen elämässä jotain merkittävämpääkin sisältöä olla. Ehkäpä se on ihmiselle tyypillinen piirre, ettei arvosta saavutuksiaan tarpeeksi ja toisaalta tahtoo unohtaa epäonnistumisensa...

10 Liikutko omalla autolla, julkisilla vai omin voimin?
Kaikilla. Autolla golfkentälle ja muutenkin aika paljon vapaa-ajalla, kun siippa inhoaa julkisia. Työmatkat menee fifty-sixty autolla ja bussilla, koska meillä on yhteinen työmatka, mutta aina ei kuljeta samaan aikaan. Kaupassa ja salilla käyn kävellen ja uimastadikalla yleensä pyörällä.

11 Miksi näiden kysymysten keksiminen on niin vaikeaa?
On vaikeeta keksiä hyviä kysymyksiä, joiden vastauksia olis kiinnostavaa lukea, mutta jotka ei ole liian henkilökohtaisia kysyttäväksi netti-tutuilta. Ja vielä kun pitää kysyä samat kysymykset monelta henkilöltä. Ja sitä paitsi, jos oikeesti haluaa kysyä joltain jotain niin senhän voi kysyä heti kommenteissa, eikä odottaa jotain tämmöstä haastetta!
Juurikin näistä syistä jätän haasteen tähän, enkä laita sitä eteenpäin. Kiitos ja anteeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti