Sivut

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Laiska lomapäivä

Hip hei, tänään pääsin kaverin kaa lenkille sillä aikaa, kun pojat pelas sulkista. Olen omasta mielestäni erittäin nerokas, kun tajusin kaverin asuvan Meilahden huudeilla, missä poikien sulkishallikin on. Siippa sai siis seuraa automatkalle ja mä sain vaihtelua yksin kipittämiseen :) Tällä kertaa tuli sellanen lenkki, että jalkojen lihakset olis jaksaneet vaikka mitä, mutta keuhkot meinas haljeta. Lieneekö juttelemisella ollut osuutta asiaan? Mä en todellekaan pysty puhumaan muuta kuin kävelyvauhdissa.
Siippa löysi uuden sulkiskaverin http://harrastuskaveri.com/ saitin kautta ja olivat siis tänään tokaa kertaa pelaamassa. Todella hyvä idea tollanen nettipalvelu! On paljon lajeja, joita ei voi harrastaa yksin, eikä aina löydy sopivan tasoista kaveria tuttavapiiristä.
Toi lenkkeily olikin sitten päivän päätapahtuma. Muun aikaa olen lukenut kirjaa, hengaillut seurana Euromasterilla rengasostoksilla sekä Postissa pakettia hakemassa ja syönyt vohveleita ällötyksen rajamaille saakka - mutta vain rajamaille, sillä kaksi ekaa vedin kinkulla ja oreganolla, jotta sain edes jotain suolaista iltaruokaa ;) 
Päiväruuaksi haettiin salaatit kebabmestasta. Unohdettiin taas tilata siipalle ilman tomaattia, mut onneks ollaan jo niin kantiksia, että poika siellä muisti itse kysyä, kumpi tulee ilman tomaattia, kebab- vai kanasalaatti :D
Ainiin, tänään pyykinpesukin on tärkeä tapaus. Nyt nimittäin pestään siksi, että kaikki parhaat vaatteet olis puhtaana perjantaina, kun pakataan Berliinin reissua varten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti