Sivut

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Seiskasuoran metsästystä

Mä en ole vielä kertaakaan saanut Omegawave-mittauksesta seiskasuoraa eli parasta tulosta kaikista kolmesta arvosta, jotka kuvaavat hapenkuljetuselimistön palautumisen tasoa. Arvot eivät siis sinänsä kuvasta kuntoa eli siinä mielessä seiskasuora ei ole sen kummemmin tavoiteltava asia, mutta musta se vaan olis hauska saada :)
Eilen oli taas lähellä, kun perjantaina olin löhöillyt koko päivän: Reserves 6, Fatigue 7, Stress 7.
Tänään sain ihmeekseni: Reserves 6, Fatigue 7, Stress 5.
Ihme se on siksi, että eilen raportoimani Stadikkareissun jälkeen käytiin vielä illalla sulkapalloilemassa 2h keskisykkeellä 135. Sykkeet vaihteli aika paljon, kun välillä siippa juoksutti mua ihan huolella ja välillä mä löi siipalle jotain erityisharjotteita ja välillä vähän istuttiin penkillä lepäämässä. Illalla olin ihan ihanan poikki ja jaksoin jopa katsoa keihäänheittoa, kun en vaan jaksanut tehdä mitään muuta ;)
Ilmeisesti mulla on sitten melko hyvä aerobinen kunto, jolla jaksan pyöräillä ja uida matalilla sykkeillä sekä sulkapalloilla intervallisykkeillä vallan mainiosti. Sen sijaan lihakset ja nivelet sun muut rasittuu ja väsyy, kun tarpeeksi monta tuntia tekevät hommia tän ruhon liikuttamiseksi...
Tänään pitäis sit jaksaa golfata. Oikean käden kyynärvarsi on vähän kipee ja väsynyt sulkapallomailan heiluttelusta. Kahvikuppi tärisee huvittavasti ;) Onneks golf on aika kevyttä ja joskus se jopa sujuu väsyneenä paremmin, kun tulee lyötyä rennosti, eikä päkistä liikaa. Toivotaan, että tänään käy niin :)

2 kommenttia:

  1. Te taidatte sulkapalloilla ihan oikeasti, mutta mäkin kokeilin tuossa loman lopulla noilla leluvehkeillä sulkista ja olin pitkästä aikaa ihan onnesta soikeena. Se oli kerta kaikkisen hauskaa. Mistään säännöistähän mulla / meillä ei ollut mitään käryä, kuhan nyt osuttiin sulkaan, niin se oli se juttu :) Mukavasti hiki lensi ja kyllä sykkeetkin nousi :) Täytyypä taas joku päivä mennä läiskii.

    VastaaPoista
  2. Kyllä me ihan oikeasti siellä hallilla oltiin :D Se oli kai mun 4. kerta ikinä. Siippa on pelaillut enemmänkin ja on jo about niin hyvä kuin harrastaja voi olla, jos ei ole koskaan pelannut kilpaa. Se on ihan sika, kun se on niin lahjakas kaikissa pallopeleissä :D

    VastaaPoista