Sivut

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Nyt meni hermo!

Tänään oli taas sellanen päivä, että sisäinen shiatsuhieronta lähti käyntiin heti aamusta. Lounaan jälkeen olin jo mahtava ilmalaivan kapteeni, jolla oli vaikeuksia istua työpöydän ääressä. Ärtyvän suolen oireyhtymä on luonteeltaan sellanen vaiva, ettei siitä moni viitsi puhua. En minäkään siitä jatkuvasti täällä raportoi - mitä nyt joskus olen maininnut. Ei se edes aina tunnu isolta jutulta, koska ainahan mua on pierettänyt. Kouluaikana en muista sen haitanneen elämää liikaa. Opiskeluaikana piti jo istua aloillaan sen verran pitempään, että menin YTHS:lle pyytämään apua. Naiiviahan se oli - täysin turhaa. Laktoosirasituskokeeseen pääsin, mutta sen jälkeen olin taas omillani, tutkitusti vailla laktoosivaivoja. Varmaan kymmenen vuotta olen osaani tyytynyt, mitä nyt vähän koittanut olla pari viikkoa ilman maitotuotteita, ruisleipää tai keinomakeuttajia, tuloksetta. Tänään kuitenkin tuli mitta täyteen ja päätin olevani valmis ottamaan radikaalimmatkin keinot käyttöön - eli kärsimään hankalammastakin ruokavaliosta, jos vain apu löytyy! Otin yhteyttä tuttuun ravintoneuvojaan, joka toivottavasti osaa ja haluaa auttaa tämän vyyhdin selvittämisessä :)

1 kommentti:

  1. Tuttu ja inhottava vaiva! :( Aaltoilevasti oireilevaa, välillä hyviä kausia, mutta sillon kun se huonompi iskee niin ei tekisi mieli tehdä oikein mitään ihmisten ilmoilla.

    Olis oikein kiva jos sais vähän tuosta ruokavaliosta sitten analyysiä, pääsisi itekkin testailemaan. Joistan ruoka-aineista sen kyllä huomaa, että tälle masulle ei sovi...

    VastaaPoista