Sivut

torstai 29. maaliskuuta 2012

Sodexon armoilla


Sodexo päätti mun puolesta, että eilen otettiin vilja takaisin ruokavalioon. Ruokana oli nimittäin lasagnea. Vaihtoehtoina olis ollut Kasvis-papujambalaya (papuja, no way!) Kirkas kalakeitto (mautonta/pahaa, olen maistanut) ja Juustosalaatti (ei pidä nälkää koko päivää) eli ei mitään varteenotettavaa. Lasagne oli hyvää, eikä ainakaan vielä ole tullut mitään seurauksia. Tosin Ruokatiedon oppimateriaalin mukaan eilinen lounaslasagne on vasta tänä iltana päässyt paksusuoleen, joka siis on se ärsyyntyvä ja kaasuttava suolenpätkä. Eli tarkkailu jatkuu.


Tänään Sodexon armoilla söin Broileripataa (L, G). Murkinan tiedoissa kerrottiin kyllä hyvin laktoosittomuus ja gluteenittomuus, mutta papuja ja herneitä ei mainittu. Ne oli niin merkittävässä osassa tässä reseptissä, ettei niitä olis hullukaan noukkinut pois. Tykkäsin kyllä mausta sekä siitä, että ruuasta oli tehty terveellisempää lisäämällä rehuja. Se pieni ongelma vaan, että toi voi vähän sotkea mun ihmiskokeita. Pavuilla ja herneillä on niin paha maine, ettei tässä ihan pian uskalla pastaa mennä syyttelemään ;)

Joka tapauksessa nyt jatkan viljaa syöden eli saan leipää aamulla, jee! Tätä linjaa pitää varmaan jatkaa pari viikkoa, että saan kunnon kuvan pelkän viljan vaikutuksista ennen kuin kokeilen lisätä jotain muuta. Toivottavasti Sodexo on nyt yhteistyökykyinen ja tarjoilee rehut erikseen sen aikaa ;)

Eilen oli taas keskiviikko eli viikon väsynein päivä. Siispä maltoin mennä ajoissa sänkyyn ja sain unen päästäkin kiinni ajoissa. Tänään on taas paljon pirteämpi olo :) Onneksi tajusin tehdä fiksun muuvin ja käydä eilen vain kävelyllä ja vasta tänään salilla. Lihaksissa oli kyllä jotenkin huonosti palautunut olo. Rauta painoi paljon! Yritin tehdä bodarityylillä eli hyvällä tuntumalla, painoista välittämättä. Nyt treenin jälkeen on tietenkin taas hyvä mieli ja voittaja fiilis :D

2 kommenttia:

  1. Mullekin firman ruokala järjesti tänään aikamoisen haasteen. Vaihtoehtoina oli broileria aurajuustokastikkeessa, lasagnea tai kasvis-juustokeittoa. Ja mä siis inhoan juustoa yli kaiken. Valitsin lasagnen, jossa yritin vältellä juustoa. En mä siinä sitten kesäkurpitsaraasteen lisäksi juuri mitään syönyt, kun juusto oli kontaminoinut miltei koko lasagnen.

    VastaaPoista
  2. Voi ei, olispa hirveetä, jos ei tykkäis juustosta! Mä inhoon vain homejuustoa, kuten kaikkea muutakin homeista ;)

    VastaaPoista