Sivut

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kauhistus!

Kävin aamulla puntarissa ja se näytti 86,1kg! Kauhistuttava muutos viimeisen puolen vuoden aikana tutuksi käyneisiin 85,X lukemiin. Nyt on pakko ihan aikuisten oikeesti tehdä jotain!
Lieneekö faktaa vai täyttä Kattiteoriaa, mutta musta tuntuu siltä, että kovasti puntteja nostellessa kroppa vaatii paljon energiaa, jolla kasvattaa lihasmassaa. Ihan oikea ruokanälkä on niin kova, että on haastavaa pysyä +/-0 kaloreilla. Sen sijaan kevyt kuntoilu (esim golf) ei kasvata nälkää suhteessa yhtä paljon. Golfatessa on helpompaa jäädä miinuskaloreille. Tästä voimme siis päätellä, että mun on pakko pitää taukoa kovasta punttitreenistä ja keskittyä kevyeen kuntoiluun, jos aion aikuisten oikeesti tehdä jotain. Onneksi nyt on kesä tulossa eli innostus ulkoiluun on suuri :)
Sillähän ei ole mitään väliä, onko toi koko homma totta vai kuvitelmaa. Tärkeintä on, että mä uskon siihen. Tässä tapauksessa plasebo voi toimia täydellisesti, kunhan potilas luottaa siihen vankkumattomasti :D
Tavoitteena olis siis käydä lenkillä, enimmäkseen kävellen, vähintään kolme kertaa viikossa. Kahdesti viikossa käyn salilla jumppailemassa kevyemmillä painoilla, sykettä nostaen, paitsi penkkiä teen edelleen tosissaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti