Sivut

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Terveellinen seisova pöytä

Ja jälleen yksi sporttipyhä onnellisesti takana. Pääsiäisen kaava oli seuraava: aamulla kuntoilua ja iltapäivällä kyläilyä. Perjantaina penkkitreenit ja visiitti mun kummitädin luo. Lauantaina juoksumaton hinkkausta ja kevään ekat grilliruuat siipan porukoilla. Sunnuntaina yläselkä-hauis-vatsat ja lautapelejä Elämyskamelin luona. Mave-maanantai ja äiteen tukkaa kynimään. Kunto kasvoi kohisten ja kerrankin oli sosiaalista elämää niin paljon, ettei tullut aika pitkäksi :) Tänään oli ihana kidutushieronta ja lepopäivä viimeistelee kohisevan kunnon kasvun. 

Mulla on töissä nyt jonkun aikaa ollut sähköisesti säädettävä pöytä. Sen korkeuden saa helposti vaihdettua niin, että töitä voisi tehdä seistenkin. Golfkauden lähestyessä seisomisen harjoittelu alkaa kiinnostaa. Kentällähän seistään viisi tuntia ja alkukaudesta jalat on ihan muussina - ennen kuin siihen tottuu. Onko kellään kokemuksia tietokoneella työskentelystä seisaallaan? Jaksaisko, viitsiskö ja kehtaisko sitä avokonttorissa, kun kaikki muut istuu?

4 kommenttia:

  1. Mä teen seisten töitä avokonttorissa! Se on tosi kivaa ja muut on tosi kannustavia. Ajatuskin tuntuu kulkevan paremmin seisten. Ajoittain jalat vähän väsyy, sit mä istun vartin ja nousen jälleen. Toistaiseksi kukaan ei ole valittanut alituisesta pöydän huristelustakaan.

    VastaaPoista
  2. Siellä on pöytiä, tuoleja ja tietokoneita. Ihmiset pukeutuu keskenään samantyylisesti. Kahvihuoneessa on parhaat jutut ja käytävillä juoruillaan. Ainoa asia, mikä sen erottaa muista konttoreista, on hiukan himmeämpi valaistus.

    VastaaPoista
  3. Joo o, mut entäs se "avo"? Eiks teillä ole omia huoneita? Tuleeko asiakkaatkin avokonttoriin teitä tapaamaan? :D

    VastaaPoista