Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

kesäkesäkesäkesäkesäkesä...

Kohta sen on pakko tulla! Mä en kestä muuten! Tänään oli jo ihanan lämmintä, kun kävin lenkillä tarkoituksella lämpösimpään aikaan eli joskus neljän ja kuuden välillä. Siihen aikaan oli liikenteessä myös paljon söpöjä hauvoja :D
Lenkin jälkeen siivosin, mikä on aina harvinaisen paljon hanurista, mutta pakko vaan ponnistella, kun puhdas lattia on niin kiva sen hetken, mitä se kestää. Koitan ottaa siivoomisen kuntoilun kannalta niin siedän sitä vähän paremmin - hikihän siinäkin tulee ;)
Nyt kuuntelen Jukka Pojan uutta levyä, joka pitää opetella ennen Kivenlahti Rockia, joka on taas tossa meidän naapurissa eli Leppävaarassa ja tänä vuonna en aio missata Jukka Poikaa, kuten viime vuonna! (paitsi jos on surkee keli) Se siis pitää opetella, koska keikalla on kivaa vain jos tuntee biisit ennestään ja voi laulaa mukana. Tällä levyllä on myös Silkkii ja sen mä osaan ja oon ihan kesähuumassa heti :)

5 kommenttia:

 1. Aika hyvältä näyttää tuo perjantai

  VastaaPoista
 2. Mä oon messissä! Lauantai ei herättänyt niinkään lämpimiä ajatuksia. Pitäisiköhän alkaa ruinaamaan kollegalta kylmälaukkua lainaan ;)

  VastaaPoista
 3. Jos viittit niin ruinaa eka ilmojen herralta hellettä, että tulee tarvetta sille kylmälaukulle ;)

  VastaaPoista
 4. Alan heti harrastamaan polvirukouksia hyvän sään puolesta. Mielellään lämmintä, mutta ei välttämättä ihan niin hc-paahdetta kuin viimeksi, jotta välttyy polttamasta itseään ;)

  VastaaPoista