Sivut

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Välipäivän viettoa

Joulun välipäivät on kaikille tuttu käsite, mutta meillä on omat välipäivät myös keväisin, kun ensin juhlitaan mun synttärit, sit on välipäivä, sitten siipan synttärit, sit taas välipäivä ja sit Vappu. Tänään on siis toi välipäivä #2 ja eilinen laiskottelu ilmeisesti latas akut täyteen, koska tänään on jaksanut vaikka mitä!

Päivä alkoi klo 11 Krullan brunssilla. Aivan mahtava. Suosittelen! Kannattaa varata pöytä. Tänäänkin paikka oli täyteen varattu, vaikka siellä näkyi tyhjiä pöytiä. Me kuultiin, kun ihmisiä käännytettiin pois. Ilmeisesti niihin tyhjiin pöytiin oli joku tulossa klo 12 tms. eikä paikan tyyliin kuulu ottaa "liikaa" asiakkaita, joita joutuisi sitten hoputtamaan ulos toisten alta pois.

Brunssin jälkeen meillä oli hetki ylimääräistä aikaa ennen kuin siipan piti lähteä sulkapalloilemaan, joten raahasin ukon Stokkan käsilaukkuosastolle. Mä oon jo hetken kaivannut uutta veskaa, mutten ole osannut ostaa mitään, kun sitä täydellistä kassia ei ole osunut silmiin. Siipalla on poikkeuksellisen paljon näkemystä muotiasioissa ja sehän valitsi mulle laukun alta aikayksikön :) Laukun osto sai mut tuhlailumoodiin ja kävin vielä yksinäni Espritillä ostamassa punaisen trenssitakin. Koitan saada siitä kuvan ja enemmän tarinointia tässä lähipäivinä.

Kotiin päästyäni pistin tuulemaan siivousrintamalla: vaihdoin lakanat, imuroin ja moppasin lattiat ja sit lähdin lenkille sillä aikaa, kun lakanat pyöri pesukoneessa. Kävelin 1,5 tuntia ja sinä aikana tein myös 10*20 askelta askelkyykkyjä. Keskisyke oli sopivasti 137.

Brunssilla pötkii ihmeellisen pitkälle! Kuudelta tein smoothieta, koska teki mieli, mutta varsinaista nälkää ei vieläkään kuulu... mutta ilta on vielä nuori. Eiköhän seuraavana ohjelmassa olevat venyttely ja vessan siivous saa vatsan kurnimaan ;)


Käsilaukun sisältö: Hippo, sateenvarjo, aurinkolasit, lompakko, avaimet, kännykkä (unohtui kuvasta), purkkaa, pastilleja, nenäliinoja, varakassi, huulirasva, huulikiilto, puuteri, kampa, pinni, kynä, paperia, USB-tikku ja Marimekon pussukka, jonka sisällä on mm. Savetteja, laastaria, hakaneuloja, Buranaa ja Zyrteciä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti