Sivut

torstai 12. huhtikuuta 2012

Shoppailulenkki

Neljältä yöllä siippa sai lihaskrampin ja alkoi huutaa kuin pistetty sika. Syötin sille panacodia ja buranaa ja ihmettelin neuvottomana, kun en osannut muuten auttaa. Se oli aika intensiivistä. Siippa ei tainnut sen jälkeen enää nukkua ja mullakin oli uni ihan katkonaista. Voitte kuvitella, miten paha kipu oli, kun mies varasi itselleen lääkärin heti aamuksi! Ensi yöksi on nyt jotain relaksanttia, ettei pitäis krampata.
Mua on sitten tänään vähän väsyttänyt. Olisin halunnut lähteä lenkille, kun siellä oli eilen niin kivaa, eikä mulla olis mitään muutakaan tekemistä ollut. En vaan millään jaksanut! Sain itseni suostuteltua luopumaan lenkistä sillä perusteella, että kenelle tahansa muulle olisin tietenkin antanut neuvon: Älä treenaa väsyneenä. Ei se kehitä kuntoa.
En kuitenkaan halunnut vaan kökkiä kotona tappamassa aikaa, joten lähdin Selloon shoppailemaan. Pyöriskelin siellä melkein kaksi tuntia. Kai sekin käy kuntoilusta? Saaliiksi sain värikkään Puman topin, korvapuustin ja namusia. On taas energiaa, jolla juosta ja pirteä lenkkivaate, jossa juosta :D

3 kommenttia:

  1. Mulla tulee joskus öisin lihaskramppeja (tai tulee niitä päivisinkin, mutta ne ei oo niin kamalia), jolloin ei muu auta kuin ympäri kämppää käveleminen ja uliseva voihke. Jonkin vartin ne kestää ja menee kävellen itsestään ohi. Koskaan en oo tajunnut ottaa krampin tullen mitään lääkettä. Kun niitä on enemmän (yleensä syksyisin), otan uskomuslääketieteellisesti magnesiumia pari viikkoa. Lihasrelaksantti kuulostaa aika rajulta toimenpiteeltä, sitä ei kannata ainakaan ennaltaehkäisevästi ottaa monena peräkkäisenä iltana.

    VastaaPoista
  2. Jooei, en mäkään itselleni mitään lääkkeitä syötä, jos pohje kramppaa. Mikko vaan on sellanen, ettei se tavallisesta krampista välitä - korkeintaan vähän rapsuttaa koipeaan ;) eli jos se huutaa tuskasta niin silloin on varmaan jo luita poikki. Ja varmaan kramppi selässä on vähän eritasoinen kipu kuin pohkeessa. Pohjetta on niin helppo venyttää ja laukaista se tilanne, mut selkää ei oikein pysty. Se tais sit lopulta syödä relaksantin kolmena yönä. Eilen illalla ei enää ottanut, kun sanoi sen huonontavan unen laatua. Luulis sen pikemminkin nukuttavan paremmin, kun se rentouttaa...

    VastaaPoista
  3. Luulen tietäväni, millaista se on. Mulla krampit on öisin vatsassa tai reisissä. Pohjekrampit on herkkua noihin verrattuna, koska niitä voi venyttää. Yökrampit on selkeesti jotain hapenpuutekouristuksia, jotka ei vaikuta lihaksen pituuteen, joten niitä ei voi venyttää. Pitää vain pysyä liikkeessä. Mä en pysty sen tullen huutamaan, pelkkä vaikerrus onnistuu. Mut hyvä että huomasi relaksantista haittoja, monet ei huomaa ja sit niistä onkin hankala päästä eroon.

    VastaaPoista