Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2012

7 km, 1h 3min

Kävin kävelyllä kera Endomondon, koska halusin tietää löytämäni uuden lenkin pituuden. Se on 7 km. Tänään kävelin sen aikaan 1h 3min ja keskisykkeellä 133. Tosin tässä istuessa sykäri näyttää nyt 178, etten sit tiedä, kuinka luotettava toi lukema on. Lenkin aikana vilkasin sitä monta kertaa, enkä nähnyt mitään käpyä, eli voi se olla ihan ookookin...

Eilen kävelin saman lenkin aikaan 1h 5min keskisykkeellä 128. Tilastoista löytyy myös kaksi muuta kertaa sama lenkki, näillä kerroilla tosin 5 biisiä hölkäten ja loput kävellen: 60min keskisykkeellä 141 sekä 59min keskisykkeellä 139. Samalla "luotettavalla" sykärillä mitattuna ;) Varsin pieni ero kokonaisajassa, vaikka 5 biisiä on musta jo ihan hyvä määrä hölkkää. Vaikka hölkkä on selvästi nopeampaa menoa kuin kävely niin ilmeisesti palauttelukävely jokaisen hölkkäbiisin jälkeen on niin paljon hitaampaa kuin kävely pelkällä kävelylenkillä, ettei lenkin kokonaisaika paljonkaan lyhene. Ja silti keskisyke on merkittävästi korkeampi. Jännä ilmiö.

Kun nyt kerran oli kännykkä mukana, pysähdyin sekunniksi ottamaan räpsyn ihanasta talosta. Se on oikein mehukkaan liila, mutta kännykamera ei tee sille oikeutta. Hauskana lisänä reppana katkennut kuusi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti