Sivut

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Penkkiperjantai

Jänniä nää pitkät pyhät, kun treenitkin tulee ihan väärille päiville ;)
Tänään tehtiin penkkiä päivän etuajassa ja ojentajat tuntui vielä vähän huonommin palautuneilta kuin tavallisesti. Ei auta muu kuin uskoa, että ne saa jonkin verran hittiä myös spinningissä ja yläselän treeneissä. Jos tosissaan lähtee penkkienkkaa yrittämään niin edeltävällä viikolla ei kannata tehdä muuta kuin kevyttä lenkkeilyä.
Olen nyt muutamalla kerralla kokeillut, kuinka paljon toistoja menee milläkin painoilla, jotta olis jotain muutakin vertailtavaa dataa kuin pelkkä maksimi. Näitä numeroita on myös kiva syöttää Penkkilaskuriin ja katsoa, mitä maksimia ne ennakoi :D

Tehty määrä -> Laskurin mukaan pitäis mennä
     20*40kg -> 85kg
     16*50kg -> 86kg
     10*60kg -> 80kg

Ja noi siis oli kaikki tehty eri kerroilla, kevyellä lämmittelyllä, ettei lihakset olis jo etukäteen väsytetyt.
Tänään tuon 10*60 kilon jälkeen sain vielä 2*70kg (-> 72kg) mutta mun pitäis tehdä 6*70kg jotta max olis 81kg. En ole koskaan koittanut 70 kilolla maksimitoistomäärää sopivilla lämmittelyillä. 6 toistoa tuntuu kyllä tosi paljolta. Teoriassa sen pitäis mennä, mutta mulla näyttäis olevan keskimääräistä parempi kestävyysvoima ja heikompi maksimivoima... Onpahan ainakin kaikenlaista muutakin testailtavaa kuin se pelkkä ykkönen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti