Sivut

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Huh, paljon on keretty taas :)

Eilen käytiin Sellosalissa katsomassa/kuulemassa Ismo Leikolaa. Sillä on parhaat vitsit ikinä! Sama show kuulemma Gloriassa parin viikon päästä eli kaikki sinne, jos nyt missasitte!
Hekottelun jälkeen käytiin Basessa syömässä. Ihan kuin olis ollut lomalla Välimerellä, kun meni illalliselle vasta klo 21 :)
Tänään aamu alkoi lomamaisella laiskottelulla, joka kuitenkin tajuttiin katkaista ajoissa ja lähteä rengashommiin. Ne sujuukin jo varsin joutuisasti ja kivuttomasti, kun on monen vuoden kokemus yhteistyöstä. Joka kerta muistan myös ajatella siipan vaaria, joka kävi aina kurkkimassa meidän rengashommia silloin, kun siippa vielä asui kotona. Vaari oli sitten kahden kesken sanonut jotain positiivista minusta (en enää muista mitä) ja siippa oli varma sen johtuneen juuri siitä, että mä autoin renkaiden vaihdossa :)
Kesärenkaiden ilmanpaineet piti tietty käydä tarkistamassa ja samalla nautimme maukkaat gourmet lounaat Vallikallion Shellillä. Oikeesti, Arrabbiata härkää oli oikein maukas ja yllättävän terveellisen tuntuinen annos. Voin syödä toistekin ;)
Kotona oli vuorossa toisenlaiset hommat eli parturileikit. Mun puolesta siippa sais jo kaljuuntua niin ei tarttis olla alituiseen leikkaamassa ja värjäämässä sen siiliä!
Siitä sit lenkille - jotain kivaa kotitöiden välissä :) Puolitoista tuntia kävelyä plus 10*20 askelkyykkyä, tasaisesti pitkin matkaa. Keskisyke oli 137, kun noi kyykyt aina kivasti nosti sykkeen 160-170 välille. Uskoisin ton olevan polville hellempi tapa nostaa sykettä kuin juoksu.
Kotityöt jatkui vielä pyykkäämisen, imuroinnin ja pienemmän siivoskelun merkeissä. Kämppä on taas siedettävä noin päivän verran ja sit loppuviikko kärvistellään siivous-sunnuntaita odotellessa. Siivousta vähän helpotti se, että iltaruokakin oli namia: itse tehdyt hampparit. Aivan, nekin jauhelihapihvit ehdittiin tehdä eilen. Tai siis siippa teki ja mä siivosin jäljet. Eli tänään tartti enää vain kasata, mikä sekin on oma projektinsa, kun pitää olla tusinaa eri sorttia soossia ja salaattia :)
Nyt ajattelin loppuillan käyttää Juoppohullun päiväkirjaan tutustumieen. Toivottavasti se on hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti