Sivut

torstai 20. lokakuuta 2011

70 kiloa!!!


Tänään sain siipan mukaan varmistamaan penkkiä sekä vähän yllyttämään hullua...
Aluksi lämmittelin huolella: 20*tanko, 20*30kg, 15*40kg
Sitten ihan perus-sarja: 8*50kg
Sitten oli tarkoitus laittaa 55kg, mutta siippa puikkasi tankoon vähän extraa: 7*57,5kg
Samahan se on sitten laittaa tasan 60 kiloa, jolla meni yllättäen 6 toistoa. Ennen en muista jaksaneeni neljää enempää... Siihen siippa kommentoi, että jos tossa oli noin iso parannus niin kyllä mä sit nostan 70 tai jopa 75 kiloakin. Ladattiin tankoon 70 kiloa ja sehän nousi ihan yllättävän kevyesti :D
75 ei sentään enää noussut, enkä ihmettele, kun alla oli jo noin monta kovaa sarjaa!

Olen iloinen kuin pieni orava :) Vaikka toi onkin vain viime joulukuisen enkan uusinta niin nyt se tuntui kevyemmältä kuin muistelen silloin tuntuneen. Lisäksi tää oli eka kerta, kun moista yritin olkapäävaivojen jälkeen, eikä ollut ongelmia. Olen luottavaisin mielin, että ensi viikolla nousee 75 kiloa, jos kaikki sujuu normaalisti eli en saa flunssaa tai univaikeuksia tms.
Master plan, jolla tulos varmistetaan on seuraava: Siirretään penkkipäivä lauantaille, jolloin yleensä jaksan paremmin kuin arkisin töiden jälkeen. Ja siihen tulee pari ylimääräistä lepoa penkkitreenien väliin sekä myös edeltävän yläselän treenin jälkeen. Nythän olen käynyt just eilen salilla ja yläselässä on pientä lihaskipua ja väsymystä - ja niistä huolimatta nostin 70kg! Happyhappyjoyjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti