Sivut

perjantai 21. lokakuuta 2011

Talvitakki?

Kaikki tuntuu nyt bloggaavan vaatteista ja nettishoppailusta!
Mä en pahemmin tykkää shoppailla, noin niinku naisten asteikolla mitattuna. Sopivien ja hyvin istuvien vaatteiden löytäminen on aina työn ja tuskan takana. Impulssiostokset vielä menettelee, mutta jos jotain pitäis ihan tarpeeseen löytää niin eipä saletisti löydy! En vois kuvitellakaan tilaavani jotain netistä. Joutuisin niin suurella varmuudella palauttamaan kaiken, ettei se olis vaivan arvoista.

Mun pitäis ostaa talvitakki. Nyt lienee oikea aika sen ostamiselle. Intuitiolla menisin ostamaan takkia sitten, kun sitä alkaa tarvitsemaan, mutta kokemus on opettanut, että silloin on yleensä jo myöhäistä ja kaikki parhaat myyty. Onkohan jopa jo nyt myöhäistä ostaa takkia Etelä-Suomen talveen eli nollakeliin? Se on kuitenkin enää alle kymmenen asteen päässä...

Vanhasta takista on vetoketju (melkein) rikki. Sitä pitää käsitellä juuri oikein, jotta sitä voi käyttää. Joskus kiireessä tulee sohellettua niin, että lopulta joutuu astumaan ulos takista, kun ei saakaan vetoketjua alas asti auki. Nepparit toimii moitteetta. Eli en mä nyt ihan takitonna kulje, jos en mitään saa ostettua :)

Ei mulla ole kalenterissa mitään lenkkeilyä kummempaa tälle viikonlopulle. Ihan hyvin ehtisin Selloon takkeja sovittamaan. Ei vaan huvittais. Miksei joku vois vaan tuoda mulle sitä täydellistä takkia kotiin? Vaatimukset ei ole kovat: sopivan kokoinen, käytännöllinen, mukava päällä ja hyvän näköinen :)

3 kommenttia:

 1. Sanotko sille takintuojalle, että tuo miule samoilla vaatimuksilla talvikoltun?

  Mie en jaksais lähteä minnekään paikan päälle kokeilemaan, kun sitten ärsytys on potenssiin sata jollei mieleistä löydykään. Postimyyntihutiostokset ei niin paljoo harmita kun ne saa helposti kotiin sovitukseen ilman sovituskopeissa hikoilua ja kaupasta toiseen ravailua.

  VastaaPoista
 2. Joo, mä sanon :D

  Mun mielestä posti ei oo helppo, kun se on auki niin paljon huonommin kuin kaupat. Siinä mielessä "oikea posti" on paljon huonompi kuin jossain ruokakaupassa tai huoltoasemalla oleva asiamiesposti!

  VastaaPoista
 3. Harvoin uskallan vaatteita nettikaupasta minäkään tilata. Yleensä tilaan kaikkea muuta - treenikirjallisuutta, musiikkia etc. Mutta Kerran Bia Brazilin testattua uskallan ostaa heidän pöksynsä. Olen sellainen väliinputoaja ja riippuu kovasti merkistä, mikä koko sopii päälle. Haluaisin tällä hetkellä tilata itselle aivan IHANAT Niken treenikengät, mutta en uskalla koska en tiedä kokoa enkä jaksa sitä palauttelurumbaa omalla kustannuksella. No ehkä jos Nike Convention on ens vuonna ja sinne pääsisi, niin ehkä sieltä voisi löytää ja testata. :)

  VastaaPoista