Sivut

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Ihme reissu

En syönyt liikaa! Missään vaiheessa ei ollut ähky olo :)
Ällötys sen sijaan tuli, kun kaikki alkoholijuomat oli niin makeita. Siis mitäh? Mähän rakastan makeeta. Jotenkin mystisesti on päässyt käymään niin, ettei limuviinat enää maistu, vaikka makeat herkut uppoaa siinä missä ennenkin. Yritin kyllä juoda, mutta mikäli oikein muistan niin sain vain 6 kokonaista paukkua uppoamaan koko pitkän illan ja yön aikana. Eihän siinä edes päässyt mukavaan humalaan!
Saldona:
3 siideriä
2 Bacardi breezeriä
1 valkovenäläinen
3 vesipulloa
2 Pepsi maxia
+ maistiaishörppyjä muiden laseista

Onneksi muutkaan ei juoneet kovin kauheesti. Silti me oltiin siipan kanssa ainoat, jotka kävi maissa pyörimässä. Eikä ostetu muuta kuin siipalle sulkapalloja. Laivalta ostettiin yksi lava lonkeroa (siipalle, koska sekin on musta nykyään ällömakeeta!) ja varsin maltillisesti karkkia (vain 7 pakettia :)

Esiintyjäkaartissa oli stand up koomikko Ilari Johansson (ihan ok, muttei kukaan vedä vertoja Ismo Leikolalle ;) sekä bilebändi Remix (tosi jees, jopa liian jees, sillä tanssilattialla oli rasittavan ruuhkaista). Jännä huomata, että 10 vuotta sitten laivan disco oli mulle se oikea paikka, jossa soitettiin parasta musiikkia, mutta nykyään ei enää ole. 80-90-luvun suurten hittien coverit on nyt mulle parasta musiikkia. Noinkohan ne humppa-ravintolan mummot ja papat kuunteli sitä samaa humppaa jo parikymppisinä?

Pakko vielä kertoa, mitä satuin kuulemaan toisella korvalla ;)
Tyttö ja poika, ilmeisesti vanhoja tuttuja, tapaavat pitkästä aikaa ja vaihtavat kuulumisia. Poika näyttää käyneen salilla. Tyttökin on käynyt, vaikka sehän ei ulospäin näy. Poika kysyy: "Paljonko nousee penkistä?" Tyttö vastaa: "24 kiloa. Mut se on jo hyvin, kun aluks en meinannut saada pelkkää tankoakaan!" Kyllä harmitti, että istuin niin kaukana, etten voinut heittää väliin pientä omakehua :D

2 kommenttia:

 1. Oon ihan varma että sulle tulee vielä ällötys karkkiinkin ja muuhun makeaan jossain vaiheessa. Toi alkoholijuttu on varma merkki siitä! :)

  Aloin muuten miettiä ja totesin että multa ei oo kukaan koskaan kysynyt paljonko nostan penkistä vaikka olisin kertonut käyväni salilla. Tosin ei se nyt kovasti haittaakaan kun en oo koskaan nostanu mitään penkistä, joten en osais vastata.

  Kasarihitit on muuten ihan parhaita! Oon hommannut kaikki parhaat kasarihitit treenimusiikiksi. Toimii aina ja saa sykkeet nousuun. :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti olet oikeassa :D
  Nythän sulla voimat kasvaa ihan huomaamatta, kun nostelet sitä omaa pikku punnustasi - se muuttuu sopivasti koko ajan painavammaksi ;) ja sitten kun sitä ei enää voi nostella, menet salille ja hämmästytät kaikki supervoimillasi!

  VastaaPoista