Sivut

torstai 6. lokakuuta 2011

Tää ei nyt vetele!

Leuanveto ei etene!
Toukokuun alussa aloitin leuanvetojen harjoittelun tekemällä kevenettyjä versioita kahdesti viikossa. Vähitellen lisäsin oikeita toistoja ja vähensin kevennystä. Heinäkuun loppuun mennessä olin saavuttanut enkan 5*5 oikeeta leukaa. Sen jälkeen en ole saanut parannusta aikaiseksi!
Elokuussa yritin räjäyttää voimat kasvuun tekemällä leukoja kolmesti viikossa - tuloksetta. Syyskuussa vaihdoin taktiikkaa: Vain kerran viikossa leuanvetoja + apuliikkeitä salilla. Tulokset ei parantuneet, vaan toi 5*5:kin tuntui raskaammalta illalla töiden jälkeen kuin loma-aamuina.
Nyt olen pari kertaa tehnyt arki-illan salitreenin lisäksi pelkkiä leuanvetoja kotona sunnuntai-aamuna. Eli takaisin kahdesti viikossa -sykliin. Toivottavasti alkaa toimimaan... 
Tänään ei kyllä siltä tuntunut. Olo oli ku makaroonilla - kypsäksi keitettynä. Sama homma oli toissapäivänäkin. Ja salilla oli väkeä ku pöpilässä. Sopivasti sattui tämmösille päiville noi ruuhkat niin oli helppo tehdä valinta ja siirtyä laitteisiin tekemään kevyempää treeniä. Normaalisti teen aina enimmäkseen vapailla painoilla ja siitä on aika vaikee luopua, jos fiilis on hyvä ;)
Ehkäpä tän kevyemmän viikon jälkeen tulee taas vahva viikko ja tulokset paranee. Siihen on vaan pakko uskoa, vaikka kuinka hötkälöityttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti