Sivut

maanantai 24. lokakuuta 2011

Sadisti hierojaiaiaiai!!!

Pohkeiden hieronta sattuu aina ihan hulluna! Vaikkei ne edes tuntuis olevan pahemmin jumissa. Hieroja väitti, ettei edes lätkäpelaajilla ja futaajilla ole pohkeet yhtä jumissa ku mulla. Ei tainnut uskoa, kun kerroin venytteleväni niitä joka päivä. Jos jotain positiivista haetaan niin pohkeisiin verrattuna selän hieronta ei sattunut juuri lainkaan :D

Hieroja laittoi mulle kinesioteippiä toiseen pohkeeseen, markkinointimielessä ;) Voin tunnustella, auttaako se, eli onko oikea jalka paremman tuntuinen kuin teipitön vasen. Ens kerralla voidaan sitten teipata molemmat pohkeet 10 euron lisähintaan. Saa kyllä olla peijooninmoista tehoteippiä, jos meinaa tähän skeptikkoon vaikuttaa!


2 kommenttia:

  1. Hei mä haluisin tietää, auttoiko teippi skeptikon iholla. Noita teippejä näkee älyttömän paljon siellä täällä ja mulla on ollut vähän huono tapa pyöritellä silmiäni (henkisesti) niitä nähdessäni. Jos ne kuitenkin oikeesti auttaa, en enää pyörittele. Raportti?

    VastaaPoista
  2. Teipillä ei ollut mitään vaikutusta. Suurimman osan ajasta sen olemassaolon unohti täysin. Suihkun jälkeen se pysyi märkänä pidempään ja tuntui viileältä. Ulkona kylmässä se lämmitti vähän... Parissa päivässä se alkoi repsottaa ja kutittaa reunoista.
    Pitää kuitenkin muistaa, että plasebokin voi olla oiva hoitomuoto :) Lisäksi rispektit heille, jotka onnistuvat tienaamaan rahaa tällä konstilla!

    VastaaPoista