Sivut

lauantai 8. lokakuuta 2011

Uppopalloa...

...eiku se olikin golfia ;) Muiden menojen takia pääsi käymään niin, että edellinen golfkierros pelattiin kolme viikkoa sitten ja tässä välissä olikin tullut syksy. Ihan yllättäen ja pyytämättä, kuin faksi!
Kenttä oli melkosen märkä. Onneks kengät piti vettä vielä aika hyvin, eikä kierroksen aikana satanut - ainoastaan ajomatkoilla molempiin suuntiin. Ruskan värjäämä metsä tarjosi kauniita maisemia, joita olisin mieluusti ihaillut enemmänkin, mutta kun piti koko ajan katsoa jalkoihinsa, ettei kävellyt pahasti lätäkköön! Valokuviakin olis ollut kiva saada, muttei tullut pelin tiimellyksessä otettua. Paitsi yhden räpsäsin ennen kierroksen alkua. Ei kyllä kuva tee oikeutta syksyn väreille.Tää oli nyt kauden vika kierros. Ei oo enää kiva pelata, kun on näin märkää ja kuraista. Vaatetta pitää pakata päälle niin, että se jo haittaa svingiä. Peli menee huonommin kuin kesällä ja se tietty harmittaa. Harmitusta jostain syystä vähensi toi tieto, että tää on nyt vika kierros. Jotenkin oli helpompaa olla välittämättä tuloksista ja nauttia vaan syksyn kauneudesta ja juhlistaa oman golfkauden päätöstä.

Tää golf-vuosi oli kokonaisuutena oikein mainio :)
Tasoitus tippui 19.9 -> 19.0 ja kävi se välillä alempanakin. Vielä riittää haastetta tuleville vuosille :D
Kierroksia pelasin yhteensä 34, joista 6 Portugalissa talvilomalla, 20 kotikentällä Nurmijärvellä, 8 muilla kotimaan kentillä ja 15 heinäkuussa kesälomalla. Toi saattoi hyvinkin olla ennätysmäärä kierroksia. Me ei koskaan olla pelattu kovin montaa kierrosta vuodessa. Pelimäärään nähden ollaan siipan kanssa molemmat aika hyviä pelaajia (vaikka itse sanonkin ;)

Vaikka golfit on nyt golfattu, ajattelin silti jatkaa lokakuun loppuun samalla treeniohjelmalla. Kelit kelpaa vielä lenkkeilyyn, mutta valoa siihen riittää enää viikonloppuisin. Salipäiviä voi vähän vapaammin vekslata, kun ei tarvii huolehtia jalkojen jaksamisesta, yläkropan liikkuvuudesta ja kaikkien lihasten kivuttomuudesta viikonloppuisin golfia varten... Marraskuussa varmaan on jo niin paljon kylmä, että mä alan sisäkissaksi, ainakin pääsääntöisesti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti