Sivut

lauantai 17. joulukuuta 2011

Penkkitulos paranee tekemällä penkkiä

Mulle käy helposti niin, että noudatan jotain suunnitelmaa ja vähitellen sen suunnitelman noudattaminen muuttuu melkein tärkeämmäksi kuin se itse tavoite, jonka saavuttamiseksi suunnitelma alunperin laadittiin. Esim. tänään piti ihan pitää itselleni puhuttelu, että tärkeintä on tehdä penkkiä, vaikkei voisikaan noudattaa penkkiohjelmaa kirjaimellisesti.
Mun penkkiohjelman mukaan tänään olis pitänyt tehdä 4*3*57,5kg ja 4*2*65kg. Siippa ei kuitenkaan tullut mukaan varmistamaan (vaan jäi kotiin nukkumaan stressi-univajeita pois) enkä mä uskaltanut tehdä tolla 65 kilolla yksin. Kuitenkin vasta reilu vuosi sitten 65kg oli mun maksimi ykkönen! Joten tein turvallisesti 4*4*60kg ja 3*5*50kg ja se oli ihan kelpo suoritus sekin!
Penkkiohjelma on jaettu kahteen osaan, peruskauteen ja maksimikauteen, joissa on vähän eri liikkeet. Nyt olis alkamassa toi maksimikausi, jossa tavallisen penkin jälkeen tehdään penkkiä kapealla otteella. En ole koskaan ennen tehnyt sitä, joten kokeilin tänään ihan varovasti kevyillä painoilla ja harjoittelin oikeaa liikerataa. Se ei ehkä mennyt ihan oikein, koska tuntui ikävältä tossa entisessä kipeässä olkapäässä... Onko kukaan kuullut, että kapea penkki olis pahaksi olkapäille/kiertäjäkalvosimille?

Joulufiiliksiä nostattelin paketoimalla namusia :)

2 kommenttia:

  1. Samat on ollut harrastukset meillä tänään :D Penkkiä ja peketointia :) Mun penkki on vaan... vähän jäljessä, mut ehkä mä vielä joku päivä nostan myös ton 60kiloa, siihen on vaan vielä ihan snadisti matkaa :D Mutta jotain hienoa sentään tänäänkin, vasen käsi toimi paremmin kuin pitkään aikaan, että valoa näkyvissä mun penkkiharrastuksessa :)

    VastaaPoista
  2. Siis penkkiä ja paketointia piti lukeman :D

    VastaaPoista