Sivut

torstai 29. joulukuuta 2011

Super Jaffaa

Näitä Serena Williamsin kuvia ajatellen tein eilen vatsalihaksia oikein huolella. Olen iloisesti yllättynyt toimittajan tarkkanäköisyydestä, kun Serenaa kehutaan lihaksikkaaksi. Iltalehdessä usein arvostellaan julkkisten lihavuutta vähän turhan heppoisin perustein ;)

Ostin eilen uutta stevialla makeutettua Super Jaffaa. Ihan limpparilta se maistui, ei mitään sivu- tai jälkimakuja. Tarkennuksena sanottakoon, että mun mielestä kaikki sokerilimut ja light limut maistuu myös ihan limpparilta :D
Puolen litran pullossa Super Jaffaa on 100kcal koska stevian lisäksi sinne on pitänyt änkeä hedelmäsokeria. Eipä tää sit enää aja samaa asiaa kuin light limu. En usko ihmisten sankoin joukoin vaihtavan lightista tähän. Sata callea sokerista on kuitenkin sata turhaa callea, jotka tulee aivan satavarmasti, kun tätä pullollisen juo. Aspartaami puolestaan saattaa ehkä mahdollisesti olla haitallista, vaikka sen viranomaiset ovatkin turvalliseksi arvioineet ja elintarvikekäytössä sallineet. Vaakakupissa on siis varmat 100kcal vs. epävarmat haitat. Näillä oddseilla mä valitsen edelleen tavallisen light limun.


1 kommentti: