Sivut

lauantai 10. joulukuuta 2011

KesämuistoTon biisin soidessa ajattelen aina viime kesää, kun se tuli autossa radiosta ja meillä oli katto alhaalla, ihana hellepäivä, golfkierroksen jälkeen väsynyt ja onnellinen, mökillä odottaa sauna ja uinti järvessä, jonka lämmin vesi lainehtii kuin silkki hikisten golfareiden ympärillä...

Oltiin siipan porukoiden mökillä viisi päivää ja pelattiin kolme kierrosta golfia. Sen ei ollut tarkoitus olla mikään extra-special-hieno loma, mutta siitä on jäänyt odottamattoman hieno muisto, jonka tuo biisi palauttaa mieleen niin, että iho menee kanalihalle.
Reissussa oli karastrofin aineet kasassa (mökkiolosuhteet, appivanhemmat, golfia) eikä me silti riidelty. Tai en ainakaan enää muista muuta kuin sen ihanan "me yhdessä muuta maailmaa vastaan" tunteen :)

Jukka Poika on tulossa taas Kivenlahti Rockiin Leppävaaraan kesäkuussa. Viime kesäkuussa en valitettavasti ollut vielä tajunnut Jukka Pojan hienoutta, joten en käynyt siellä perjantaina vaan ainoastaan lauantaina. Kyllä harmitti heinäkuussa, kun tajusin, mitä olin menettänyt. Kerrankin hyvä artisti keikalla mun lenkkipolun varrella, enkä ollut katsomassa! Ens vuonna pitää mennä varmuuden vuoksi molempina päivinä :)

1 kommentti:

  1. Sä oot onnentyttö kun sun kesätunnelmabiisi on hyvä ja cool! Mä pääsen kesätunnelmaan parhaiten (varoitus: nolo paljastus) Valvomon Mikä kesä -loilotuksella ja se on paitsi ärsyttävää, myös kiusallista.

    VastaaPoista