Sivut

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Suunnitelman mukaan

"Ootko sä laihtunut?" kysyi siippa aamulla, kun kekkaloin naakkenina miettimässä päivän vaatteita. En ole laihtunut, mutta tuli hyvä mieli :)
Yllättävän vähän on toistaiseksi paha mieli tästä kurrkukivustakaan. Mähän tunnetusti inhoan suunnitelmien muutoksia, enkä tykkää tehdä mitään suunnittelematonta. Onneksi muistin jo marraskuun alussa uutta treeniohjelmaa aloitellessani ottaa huomioon, että pari viikkoa voi mennä nuhassa. Mun noudattama penkkiohjelma on 11 viikkoinen ja se pitäis ehtiä tehdä loppuun ennen talvilomaa. Ajoitin aloituksen 13 viikkoa ennen lomalle lähtöä eli siellä on se nuhavaraus mukana.  Ei ketuta ollenkaan niin paljon, kun on varautunut kipeenä oloon, eli tavallaan suunnitellut sen etukäteen.
Kuten Mapelle jo kerran sanoinkin, kipeenä kroppa saa paljon kaipaamaansa lepoa ja saikun jälkeen salitulokset yllättäen paranee. Moni meistä innokkaista treenaajista vääntää niin lähellä suorituskyvyn ylärajaa, että lepo tekee aina hyvää - vaikka sitten olis kipeenäkin. Miettikääpä vain, kuinka paljon parannuksia tuloksiin tulisi, jos malttais pitää lepoviikon ilman mitään tautia! Tällä ajatuksella kipeenä oleminen ei tunnu niin pahalta, ainakaan näin alussa. Jos tässä nyt toista viikkoa saa kotona maata niin voi jo olla toinen ääni kellossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti