Sivut

tiistai 13. joulukuuta 2011

Salille, mars!

Mun treenivaatehylly on tupaten täynnä, kun kaikki on kerrankin puhtaana!
Ei voi ainakaan koskaan jättää treenejä väliin sillä verukkeella, ettei olis mitään päälle pantavaa :D

Viikon nuhailu oli just sopiva aika tottua pois salilla käynti rutiinista ja oppia uusi telkkarin katselu rutiini :( Nyt pitää ihan erikseen taas skarpata. Onneks mulla on aika hyvä muisti, joten muistan vielä salin tuoman hyvän olon, vaikka se nyt tuntuukin uskomattomalta ;) Onneks tälleen nuhan jälkeen 98% terveenä voi ottaa vähän kevyemmän aloituksen ja totutella varovasti takaisin tiukkaan vääntöön.

Tietääkö kukaan, miten bloggerin kävijälaskuri toimii, ihan tarkalleen? Osaako se laskea mukaan, jos joku lukee RSS feedinä? Laskeeko se uudeksi sivun katseluksi aina, jos sama tyyppi lukee monta postia peräjälkeen? Yritin googlettaa, mutten löytänyt tietoa, kun en jaksanut kovin kauaa etsiä...

1 kommentti:

  1. Mä en tiedä tarkalleen, miten se kävijälaskuri toimii, mutta epäilisin (ja toivoisin), että se laskee vain ne käynnit, jotka tehdään juuri nimenomaan yhden postauksen linkkiin. Mulle ainakin lasketaan käyntejä enemmän aina silloin, kun laitan linkin fb:iin, mutta joulukalenterissa niitä on vähemmän, koska niitä todennäköisesti luetaan etusivulta, koska niihin ei oo suoria linkkejä missään. Niihin tulee vain noin 2-5 käyntiä päivässä, vaikka non-joulukalepäivityksiin tulee helposti parikymmentä. Readeriakaan ei varmaan lasketa. Mut en tosiaan varmaksi tiiä.

    VastaaPoista