Sivut

perjantai 23. joulukuuta 2011

Jouluihminen?

Muutama työkaveri kysyi, olenko mä jouluihminen. Vastasin kieltävästi. En ole koskaan kokenut olevani jouluihminen. Tänäkään vuonna en ole tehnyt muuta kuin laittanut jouluvalot parvekkeelle, kranssin oveen ja pöydälle koristeeksi kynttilöitä, piparkakkutalon ja paketoituja karkkeja. Piparit ja glögit on ostettu valmiina ja torttuja tehty valmistaikinasta. Kinkku paistetaan itse, koska se on siipalle tärkeetä, mutta muuten ollaan ihan valmisruuilla. Paitsi on mulla nyt uunissa riisipuuro tulossa :)
Työkavereiden tuomio oli armoton: Selvästikin jouluihminen! Niitten mielestä olen tehnyt vaikka mitä ja kaikkea. Ei siinä auttanut selittelyt siitä, etten ole yhtään hössöttänyt, stressannut, ahdistunut, enkä ostanut yhtään joululahjaa. Olen kotoa oppinut, että aikuisten kesken lahjoja voi ostaa milloin vain sattuu jotain osuvaa löytämään, vaikka heinäkuussa, ei sen tarvitse sattua just jouluun :)


1 kommentti:

  1. Mäkään en tunnustaudu varsinaiseksi jouluihmiseksi, mutta kaippa meissä kaikissa piilee pieni sellainen kuitenkin :D Ohan tässä itekin tullut hössättyä vaikka mitä pientä, vaan aika stressittömästi oon vetänyt tähän asti :) Just tulin töistäkin vasta kotiin :D

    VastaaPoista