Sivut

tiistai 6. joulukuuta 2011

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Katselin tässä Linnan juhlia ja ihmettelin muutamaa erittäin laihaa naista... ehkä 3-6, joiden käsivarret näytti anorektisen laihoilta. Huomasitteko? Vai onko mun silmä niin tottunut tavallisiin ylipainoisiin, että hoikat alkaa jo näyttää alipainoisilta?
Näin myös paljon terveellä tavalla erittäin hoikkia sekä ei-niin-hoikkia naisia, joilla oli aika rumat tikkukädet. Ei ollut salilla käyty. Lisäksi näin paljon kauniita kurvikkaita naisia. Mun kauneusihanne ei selvästikään ole erityisen hoikka vaan juuri kurvikas. Ainahan ihminen haluaa sitä, mitä ei voi saada, ja mun ruumiinrakenteella ei tulla erityisen kurvikkaaksi, vaikka mitä tekis. Mulla on suora ja poikamainen vartalo, eikä mitään ampiaisvyötäröä.
Eikä näillä eväillä pääsekään vyötärö heti kaventumaan... päivän lounas ja illallinen:3 kommenttia:

 1. Meitsi kans tsiigaili naisten käsivarsia siinä kättelytilaisuudessa :D Oli kyllä joka lähtöön. Hyvin näki käsistä jo, että kuka on urheilija ;) Marjo Matikaisellakin oli edelleen hyvässä kuosissa olevat kädet.

  VastaaPoista
 2. Kattelin samaa. Ja sit niitä selkäläskejä mitä oli oikein korostettu liian tiukalla korsettiyläosalla, ai-ai. Ja sit kattelin erityisesti sen aerobicin jonkun-mestarin (en muista nimee, en muista oliko mm vai sm...) kroppaa, käsiä, pukua ja erityisesti selkään laitettua yksityiskohtaa mikä toi yhdellä kertaa esille selän, vyötärön ja pepun. Tykkäsin!

  VastaaPoista
 3. Joo, aerobiccaajan puku oli ihana!
  Taas se nähtiin, että oikean kokoiset vaatteet tekee ihmeitä. Liian pieni vaate puristaa hoikallekin makkaroita, mutta sopiva malli saa pyöreämmänkin näyttämään upealta :)

  VastaaPoista