Sivut

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

mobile test

kuvassa Las Vegasista vuonna 2007 tuotu Voss pullo - käytännöllinen matkamuisto :)


5 kommenttia:

 1. Loistavaa! Se toimii!
  Latasin siis just äsken Android Marketista Blogger sovelluksen :)
  Kuva on kyl ihan hirvee. Lasipullosta on vaikee ottaa kuvaa. Mun parhaat kuvausalustat (hella ja tiskipöytä) heijastaa valoa liikaa, joten piti kuvata rumaksi pinttyneellä valkoisella pöydällä.

  VastaaPoista
 2. Myös iPhonen Blogger-sovellus on hyvä, joskin mä bruukaan olla niin monisanainen, etten jaksa sitä kauheasti näpytellä. Kuvia mä en oo vielä yrittänytkään sillä loudailla, täytyy ehkä kokeilla!

  Oon kovasti miettinyt, että otanko mä nykyisen Airin siirtyessä manan majoille a) uuden Airin vai b) iPadin + näppiksen. Kumpi tahansa riittäisi mun tietoteknisiin tarpeisiin erinomaisesti. Oon kuitenkin taipumassa uuteen Airiin, vaikka se onkin kalliimpi vaihtoehto. Se on kuitenkin ihan oikea tietokone ja nykymaailmassa ihmisellä pitää olla tietokone (ja taloudessahan on kuitenkin se iPad, jos mä sitä haluan hypistellä).

  Joo sori nyt sun kommenttiraidasta tuli joku tietoteknisten pohdintojen alttari, mut niin se joskus menee.

  VastaaPoista
 3. Mä jo valmistaudun Floridan lomaan... Siellä ei ehkä ehdi paljon kirjoitella, mutta nyt voin laittaa kuvia vaikka sapuskoista :D

  Just ton takia muakin vähän ahistaa siirtyä pelkkään tablettiin, kun pitäähän ihmisellä tietokone olla. Vaik onhan mulla työkone, jonka voin tuoda kotiin tarvittaessa. Ja Mikolla on oma kone + työkone, joka sillä on melkein aina kotona mukana... ettei me ihan heti koneetonna oltais ;)

  Jos olis tabletti, se vois mahtua mukaan Floridaan! Omaa läppäriä en kyl jaksais kantaa, eikä mahtuiskaan, kun Mikolla on kuitenkin jo iso kamera ja läppäri, joten myön mun käsimatkatavarat on täynnä niitä :D

  Tietotekninen pohdinta on nykyelämässä välttämättömyys!

  VastaaPoista
 4. Uusi Airi on vielä pienempi kuin nykyinen ja kun nykyinenkin mahtuu vaivatta käsilaukkuun niin se on aina matkassa mukana. Suurempaa läppäriä mä en tarvii koska mun tietotekniikkatarpeet rajoittuu Bloggeriin, fb:iin ja Google docsiin.

  Tässä Bloggerin uudessa mobiilisivussa on sellainen ongelma, että jos kirjoittaessa käy ilmoittamassa ennustavalle tekstinsyötölle, että ei, en halua sanoa "pippeli", ei tää suostu kirjoittamaan enää mitään ennen kuin näppäimistön on laittanut kertaalleen piiloon ja avannut uudelleen. Jälleen kuiva ja epäkiinnostava tietotekninen ongelma,

  VastaaPoista
 5. Sanoit pippeli! :D

  Mun tietotekniikkatarpeet on paljon laajemmat - haluun käydä myös muilla nettisivuilla ja mesettää :D

  VastaaPoista