Sivut

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

11 kysymystä

Sain Iloiselta haasteen. Kiitos :)
Ideana on vastata kysymyksiin, mainita haastaja, keksiä omat 11 kysymystä ja haastaa seuraava(t). 

1. Tämän viikon ilahduttavin asia?
Tää on ollut vähän tämmönen PMS viikko, joten onneksi se on kohta ohi ;) Tiistaina oli kyllä hieno keli pelata golfia ja keskiviikkona talkoisiin tuli paljon väkeä todennäköisesti mun tekemän mainoksen ansiosta :D

2. Ketä ihailet?
Mä en ole sellanen fanittaja-tyyppi. Edes teininä en fanittanut ketään. Olen aina ajatuksissani erottanut ihmisen työn tai muut saavutuksen hänen henkilöstään. Ihailen urheilijoiden saavutuksia ja kauniiden ihmisten ulkonäköä. Mä tykkään Anastacian ja Pinkin musiikista, mutten menisi niin pitkälle, että sanoisin ihailevani heitä ihmisenä - vaikka heissä ei tietääkseni ole mitään "vikaa". Sen sijaan tykkään monenkin artistin musiikista, vaikka lehtijuttujen perusteella artisti ei ihmisenä ole kovin ihailtava. Sama ajattelutapa pätee kaikilla aloilla. 

3. Mistä saavutuksestasi olet ylpeä?
Vaikka mistä, mutten mistään erityisesti. Hyvästä yo-todistuksesta, DI:n papereista, saamistani työpaikoista, vanhasta Cooper tuloksesta (2500m), golf tasoituksesta (19), penkkienkasta (75kg)...

4. Mikä saa sinut hermostumaan?
Epätietoisuus, muutokset, yllätykset, epäsiisteys, oma mies. Taitaa olla kaikille ihmisille yhteinen piirre se, että omat läheiset saavat hermostumaan helposti, tuttavat ei juuri koskaan.

5. Mielimaisemasi?
Hmm... Suomen luonto kesällä. En ole erityisen kova katselemaan maisemia. En yleensä huomaa kevään merkkejä kuonnossa tai mitään sellasta. Lenkillä tuijotan eteeni mitään näkemättömin silmin ja ole zoned out, ajatuksissani jossain ihan muualla. Golfatessakin keskityn peliin ja ihmisiin ja huomaan maisemat vasta, jos joku kehuu niitä kauniiksi.

6. Kun haluat levätä ja olla "vapaa kaikesta", mitä teet?
En mitään. Nukun. Tuijotan läppärin näyttöä ja vaihtelen ehkä selaimen tabeja, mutten oikeasti tee mitään. Tuota tapahtuu hetken verran lähes joka ilta ;)

7. Minkä asian puolesta olet valmis barrikadeille?
Enpä nyt keksi. Taidan olla aika laiska ja saamaton. Nettiadresseja on niin helppo allekirjoittaa, että niihin olen laittanut nimeni useamminkin. Ainut mitä "teen" ihan oikeasti on se, että olen WWF:n norppakummi eli maksan suoraveloituksena 10 euroa kuussa Nestorille silakkarahaa :)

8. Mitä yhteisiä piirteitä näet parhaissa ystävissäsi?
Kaikki on tosi kivoja :D muuten aika vaikee sanoa... Kaikki on fiksuja ja korkeasti koulutettuja, jollain tapaa jopa nörttejä, hyvin toimeentulevia ja perinteisesti ajatellen "kunnon ihmisiä" eikä mitään "renttuja". Vasta nyt kun tätä asiaa jouduin ajattelemaan, tajusin näiden olevan sellaisia piirteitä, jotka ei päde kaikkiin ihmisiin vaan on nimenomaan mun elämänpiirille yhteistä ja erottaa meidät muista. Jotenkin sitä elää niin omassa pikku maailmassaan, ettei tajua suuressa maailmassa olevan paljon ihan toisenlaisiakin ihmisiä.

9. Mitä (asia, tuntemus, kokemus) haluat lapsuudestasi säilyttää?
Ihmisillä on nykyään niin paljon itsetunto-ongelmia ja riittämättömyyden tunteita, että on pieni ihme, että mun äiti onnistui jo lapsena saamaan mut uskomaan olevani hyvä omana itsenäni. Aina ennen jännittävää tilannetta äiti sanoi "Yritä parhaasi. Se riittää."

10. Mikä saa sinut nauramaan?
Tilannekomiikka ja sanojen merkityksillä leikkiminen. 

11. Mitä olisit toivonut minun kysyvän?
Kumpaa inhoat enemmän, kiirettä vai odottamista?
Kiirettä, ehdottomasti! Siippa puolestaan inhoaa odottamista. Lähteminen on meillä aina kireä tilanne, kun mä tahtoisin lähteä ajoissa, ettei ainakaan tule kiire. Siippa taas ei halua lähteä liian aikaisin, ettei ainakaan jouduta odottamaan. Melkein aina jompikumpi on tyytymätön lopputulokseen. Me ollaan näissä mieltymyksissä about niin ääripäissä kuin vain voi. 

Huh, tänne asti päästyäni olen jo niin puhki, että luovutan ja jätän haasteen laittamatta eteenpäin. Sen sijaan lähden taas ikkunaan kurkkimaan, joko sade on loppunut eli pääsenkö vihdoin lähtemään mun "aamulenkille" :)

1 kommentti: