Sivut

perjantai 15. kesäkuuta 2012

86,5kg

Pöh!
Eikä painonhallintaa ainakaan helpota katkonaiset yöunet. Oli taas niin lämmintä ja valoisaa, että heräilin monta kertaa ja kuudelta olin lopulta täysin valveilla, vaikka nukahdin vasta puolenyön jälkeen. Siipalla oli sama ongelma, joten noustiin ylös ja tultiin ajoissa töihin. Leimasin sisään jo klo 7:18 eli noin 1,5h tavallista aikaisemmin.
Tällä hetkellä ei vielä väsytä yhtään, mutta kyllä se tästä. Ketuttaa jo etukäteen sillä tiedän väsymyksen johtavan pohjattomaan nälkään, aina. Kroppa huutaa sokeria jokaisella solullaan, kun se raukka kuvittelee väsymyksen olevan energian puutetta :(

Tämmösiä juttuja on kiva lukea: Kenen kannattaa laihduttaa?
Väittäisin itse kuuluvani siihen porukkaan, joiden ei terveyden takia kannata laihduttaa. Syön kuitenkin aika hyvin ja liikun paljon, eikä mulla ole mitään ongelmia terveyden kanssa. Sen sijaan mun pitäis kyllä saada tää lihominen loppumaan! Kuten jo aiemminkin selitin, olis hyvä jos sais käännettyä kelkan niin päin, että hitaan lihomisen sijasta laihtuisin yhtä hitaasti koko ajan. Sitä edelleen tavoittelen, vaikka se onkin tosi vaikeeta, kun ei oikein ole mitään mittaria, jota voisi pitää silmällä päivittäin ja tietää tekevänsä oikein...

2 kommenttia:

  1. Etkö sä jossain vaiheessa sanonut peittäneesi desimaalit vaa'astasi? Ne on ruvenneet kuultamaan teipin läpi sua painostamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pirskatin hyvä muisti sulla! Sehän tässä niin huolestuttavaa onkin, että ensin vain ne huolettomat desimaalit kiipesi ylöspäin, mutta nyt on tullut jo kokonainen numero täyteen. Väistämättä kymmenen kymmenesosaa tekee yhden kokonaisen. Siltä ei enää voi sulkea silmiään.

      Poista