Sivut

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Puuha-Katti kaiken korjaa :D

Mulla oli tänään sovittu treffit yhden kaverin kanssa. Eilen se kaveri soitti ja kysyi, voisko siippa tulla joku ilta tällä viikolla irrottamaan sen pesukoneen liitännät, kun Gigantin kuljetus ja asennus palveluun ei nimenomaisesti kuulu vanhan koneen liitäntöjen irrotus (ihme touhua!). Siippa lupasi kyllä kilttinä miehenä heti lähteä, mutta pienen pohdinnan jälkeen päätettiin kuitenkin, että oikeilla työkaluilla minäkin osaan sen homman hoitaa. Niinpä lähdin sitten pihdeillä ja ruuvimeisselillä varustautuneena pelastamaan neitoa hädästä :D
Jälkikäteen kaveri kyllä totesi, että olis varmaan itsekin saanut liittimet auki, jos omistaisi työkalut. Tää oli todellinen win-win tilanne. Kaveri sai apua ja mä sain tosi hyvän mielen auttamisesta sekä siitä, että mä osasin! Eikä tosta koitunut mitään vaivaa, kun joka tapauksessa olin tänään menossa Helsinkiin tätä kaveria tapaamaan. Nyt tapaaminen oli vain hänen kotonaan eikä keskustassa.

Liikaa olen taas keskittynyt ruikuttamaan painosta ja syömisestä. Nyt ehkä rohkenen ilolla todeta, että tänään jo kolmatta päivää mennyt murkinat suht putkeen ja ajatuksetkin olleet positiivisemmat ruokavalion suhteen. Toivottavasti hyvä fiilis jatkuu!
Koska tää yrittää olla enimmäkseen treeniblogi niin pitää nyt jälkikäteen vähän hehkuttaa viikonlopun treenejä. Lauantaina tehtiin taas aamusta penaa ja hyvin jaksoin 4 kertaa 3 toistoa 70 kilolla. Neljännessä siippa auttoi vähän - musta tuntuu, että vähemmän kuin ennen. Ens lauantaina vois taas koittaa sitä 80 kiloa. Alkaa oleen varsin vahva usko, että mä pystyn siihen ja se usko on mulle tosi iso tekijä.
Lauantaina illemmalla käytiin sulkapalloilemassa. Me ei voida varsinaisesti pelata, kun tasoero on niin suunnaton, mutta saatiin tosi hauskoja drillejä tehtyä. Välillä siippa juoksutti mua puolelta toiselle, välillä mä syötin monta palloa putkeen ja siippa "tappoi" ne kaikki, välillä mä harjottelin pallon sijoittamista haluamaani kohtaan ja siippa harjoitteli kieroja jekkulyöntejä. Kaksi tuntia saatiin kulumaan nopsaan ja mä sain siipalta paljon kehuja edistymisestä. Ei kuulemma vois uskoa, että olin vasta tokaa kertaa mailan varressa :)
Eilen olikin sitten sen verran väsyt koivet, ettei tarvinnut kahta kertaa harkita, teenkö pelkän kävelylenkin vai jotain muuta. Köpöttelin 1h 39min keskisykkeellä 128. Endomondon mukaan 10,53km keskinopeudella 6,38km/h :)

1 kommentti: