Sivut

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Tässä mailassa on jotain vikaa!

Jotain tuon suuntaista tuhahdin turhautuneena epäonnistumisten putken jälkeen sunnuntaina, kun luottomailani rauta 5 ei toiminut ollenkaan. Lyönnit meni pahimmillaan 45 astetta sivuun tähtäyksestä. Rauta 6:lla lyönnit oli ihan normaaleja. Pelikaverit piti tota ihan meriselityksenä ja kuittailikin mulle siitä. Tänään kuitenkin rangella siippa alkoi tutkia mun mailoja ja huomasi, että rauta 5:n grippi oli huonosti kiinni ja vääntyi, kun mailaa kiersi. Yhteisvoimin saatii grippi revittyä irti mailasta!


Siitäs saitte, ei ollut mikään meriselitys vaan mailassa oli oikeasti vikaa. Katti ei selittele vaan pikemminkin sättii itseään huonoksi pelaajaksi turhankin hanakasti ;)
Kokeilin rangella pari lyöntiä gripittömällä mailalla ja nekin meni heti suorempaan kuin vääntyvällä gripillä lyödyt!
Kyllä huomaa, että rauta 5 on ollut mun eniten käytetty maila jo monta vuotta. Muitten mailojen gripit on lähes kuin uudet tuohon verrattuna. Rauta 5:lla olen hoitanut kaikki väylälyönnit, jotka on pitänyt saada mahdollisimman pitkälle. Onneksi viime vuonna sain uuden hybridin ja väyläpuun, joilla opin taas tänään lyömään ihan kivasti ja (useimmiten) pitemmälle kuin rauta 5:lla, joten ei pahemmin haittaa, että toi jää nyt telakalle odottamaan huoltoa.
Tässä vielä video meikäläisestä väyläpuun varressa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti